Създатели

Създатели

ДИЯНКА СТАНЧЕВА е с над 30 години опит в образователната система. До 2017г е главен учител в Националната Финансова Стопанска Гимназия, методик по ИКТ, Председател на методическото обединение по ИКТ, член на екипа на Импулсния ЦЕНТЪР ЗА ОБУЧЕНИЕ ПО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО.

Награди: Орден „Неофит Рилски“ – почетно отличие за дългогодишна, цялостна, високопрофесионална трудова дейност в системата на народната просвета. ПЪРВО МЯСТО на Национална научно-практическа конференция „Училището – желана територия за ученика“–юни 2008г.

Работила по следните проекти: БЪЛГАРО-АВСТРИЙСКИ ОБРАЗОВАТЕЛЕН, ПРОЕКТ ECONET, ПРОГРАМА PHARE, ДАТСКО-БЪЛГАРСКИ ПРОЕКТ, ПРОГРАМИ „УЧЕНЕ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ЖИВОТ“, Международен проект „НАБЛЮДАТЕЛИ“ – ВИРТУАЛНО ЕВРОПЕЙСКО ПРЕДПРИЯТИЕ ЗА МОДА и т.н.

Диянка Станчева
30г. опит в образованието
Ивайло Маникатов
8г. висш мениджмънт в банка
Ивелина Енчева
Оперативен мениджър

Senior Leadership Team

Title
MethodistMrs D. Stancheva30 год. стаж в образователната система
Managing DirectorMr. I. Manikatovмагистър по икономика, 8 години висш мениджмънт в банка, днес-предприемач
Operative ManagerMrs I. Enchevaмагистър по икономика, 15 год. в корпоративния бизнес, днес- предприемач
Entrepreneur WorkshopsMrs L. AleksandrovaЗавършила мениджмънт на малки и средни предприятия, днес – мениджър на МСП
Diplomatic WorkshopsMrs L. PeychevaЗавършила педагогика, днес Мениджър
Public SpeechMr H. AngelovaСъздател на школа Артисими
Sport & HealthMiss DimaАктивен спортист, собственик на агенция за детски събития

FAQ

Частен, но достъпен бизнес център, предлагащ стимулираща програма и подкрепяща среда.

Обединяваме класическите изпитани модели, с иновативна методика и опита на предприемачи, успели ментори и професионалисти в своята област.

Мисията ни е да развиваме поколение от успешни и щастливи деца и младежи, готови за предизвикателствата на съвременния свят и готови за създаване на качествен бизнес елит.

Знаете ли какво е общото между световно известните предприемачи, като Стив Джобс, Опра Уинфри и Ричард Брансън? Всеки от тях преминава огромни трудности в детските си години. И все пак те тримата са изградили империи и са станали милиардери, като в основата на техния успех е наличието на ментори в живота им, които вярвали в тях. Тези ментори са ги учили на бизнес и житейски умения – уменията от които се нуждаят, за да успеят в живота. Благодарение на тях, те са успешни и щастливи днес и се радват на огромна популярност, богатство и респект в световен мащаб.
Υοuth Business Center прави това за твоето дете.
Нашите ментори имат успешни кариери в световно известни компании. Сегментираните групи позволяват на менторите да имат индивидуален подход към всяко едно дете.
В Youth Business Center, под формата на игри и проекти, децата се научават да градят своята вътрешна сила и увереност, да се изправят пред предизвикателствата, да вярват в себе си, да градят бизнес и да живеят проспериращ живот. В YBC Вашето дете, докато е все още е в училищна възраст усвоява бизнес и житейски умения, под формата на игри, проекти и забавление.
В програмата за бизнес и житейски умения са заложени периодично гостуване на успели в България личности – Ментори, изградили успешни бизнеси в България.

Гост ментори – успели личности в България, които искат да предадат опита си на новото поколение.

Абонирайте се за нашият Бюлетин

Успешно сте се абонирали за бюлетина

При опита за изпращане на заявката ви възникна грешка. Моля, опитайте отново.

YBC will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.