Методика

Модули в програмата

В момента сформираме групи за деца от 8 до 12 години за академичната 2019г-2020г.
Базово Предприемачество
Програмата по базово предприемачество има за цел по достъпен и интересен начин да предаде основните понятия, думи и изрази, свързани с изграждането на един предприемач, цели да развива предприемачески умение и мислене в децата, да изгради работата в екип, като насърчи ръководенето на екипа като лидер, да изгради ефективна комуникация с ръководения от детето екип, да създаде възможности за разработване на собствените идеи и умението им да ги реализират.
Request Info
1
Култура на предприемачеството и личностни умения
Програмата по култура на предприемачеството и личностни умения цели да изгради в децата толерантни отношение при работата в екип, насърчаване на целенасочеността и собствената инициатива, креативност, открито приемане на новостите и иновациите, осъзнаване и готовност за поемане на риск.
Apply Online
2
Здравето - градивна част в холистичен подход
Привърженици на цялостния или холистичен подход, в центъра, на разположение на децата са разнообразие от плодове и здравословни закуски, както й филтрирана вода. Важни елементи, които определят здравето са качеството на храната, начинът на приготвяне на продуктите, начинът на хранене.
Submit Form
3

Методика

Лесна Усвояемост

В Kinder Kingster Workshops по лесен, достъпен и практически ориентиран начин ние разкриваме на децата сложната по своята същност материя и теория от света на големите и бизнеса.

За да е лесно усвоимо за децата, това се случва чрез бизнес игри и ролеви игри, с които децата усвояват практиките за ранното бизнес ориентиране и формирането на характера на бъдещия лидер и шампион. Чрез игри ги насочваме да изразяват свободно мнението си в логическа последователност, аргументирано на база знания и умения.

„Мозъчните атаки по всяка тема, насърчава децата да мислят про-активно и креативно, насочват ги да изразяват свободно мнението си, логическото им мислене, както и излагането на аргументи по дадените задачи на база на техните познания и умения.

Wellness Programme

Програмата съдържа лесен за изпълнение план за постигане на добра физическа форма, здравословно хранене и позитивна психическа настройка.

  • Физическа Форма
  • Здравословно хранене
  • Позитивна Психическа Настройка

Свържете се с нас

0
Ивайло Mаникатов
download
Ивелина Енчева

Абонирайте се за нашият Бюлетин

Успешно сте се абонирали за бюлетина

При опита за изпращане на заявката ви възникна грешка. Моля, опитайте отново.

YBC will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.