News

Бизнес менторството от ранна детска възраст – подарък на детето за успешното му бъдеще

В YBC, под формата на игри и workshops, децата се научават да градят своята вътрешна сила и увереност, да се изправят пред предизвикателствата, да вярват в себе си, да градят бизнес и да живеят проспериращ живот.

YBC учи Вашето дете на бизнес и житейски умения, под формата на игри, проекти и забавление, докато то все още е в училищна възраст.

Знаете ли какво е общото между световно известните предприемачи, като Стив Джобс, Опра Уинфри и Ричард Брансън? Всеки от тях преминава трудности в детските и юношеските години. В основата на техния успех, за да станат те предприемачи и съградят империи за милярди, е наличието на ментори в живота им.

Съоснователя на Apple – Стив Джобс е отстранен от гимназията няколко пъти. „Кралицата на всички медии“ Опра Уинфри е била толкова бедна, като дете, че е носела рокли, изработени от картофени чували. Британският предприемач Ричард Брансън е с дислексия и напуснал училище на 16 години.

И все пак те тримата са изградили империи и са станали милиардери, благодарение на менторите, които вярвали в тях. Тези ментори, са ги учили на бизнес и житейски умения – уменията от които се нуждаят, за да успеят в живота.

Υοuth Business Center прави това за твоето дете.

Нашите ментори имат успешни кариери в световно известни компании.

Сегментираните групи позволяват на менторитите да имат индивидуален подход със всяко едно дете.

В програмата за бузнес и житейски умения Kinder KINGster Worshops са заложени периодично присъствието на Гост-Ментори – личности изградили успешни бизнеси в България.

Leave a comment